Διαγωνισμός φωτογραφίας Patras Wine Fair

Διαγωνισμός φωτογραφίας Patras Wine Fair

Θέμα

Φωτογραφίζετε το ποτήρι της έκθεσης Patras Wine Fair, σε κάποιο σημείο της Πάτρας (από Βραχναίικα έως Ρίο και από όρος Παναχαϊκό έως παραλία)

Διάρκεια

Ξεκινάει από 02/02/2020 και λήγει 15/02/2020 στις 18.00.

Διαδικασία

  1. Συμπληρώνεται την αίτηση συμμετοχής στον σύνδεσμο
  2. Σας δίνουμε το ποτήρι της έκθεσης (επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο 6907637635, αφού κάνετε την αίτηση συμμετοχής)
  3. Μας στέλνετε την μια φωτογραφία σας που θέλετε να λάβετε μέρος στο email patraswinefair@gmail.com μαζί με το όνομά σας, στη συνέχεια αυτή θα «ανέβει» στο φωτογραφικό άλμπουμ του διαγωνισμού στη σελίδα facebook της έκθεσης, Patras Wine Fair (www.facebook.com/patraswinefair.gr)
  4. Η φωτογραφία που θα λάβει τα περισσότερα like μέχρι την λήξη του διαγωνισμού κερδίζει.
  5. Η φωτογραφία που θα κερδίσει θα εκτεθεί στο χώρο της έκθεσης.

Έπαθλο

Ο φωτογράφος που η φωτογραφία του θα λάβει περισσότερα like μέχρι την λήξη του διαγωνισμού (15/02/2020 στις 18.00) κερδίζει μια φιάλη κρασιού magnum (Μαλαγουζιά, Κτήμα Ορφανού) και δωρεάν είσοδο στις επόμενες οινογνωσίες του Patras Wine Club έως και τον Ιούλιο (για να παραλάβετε το έπαθλο θα πρέπει να είστε πάνω από 18 ετών).

Σε περίπτωση ισοπαλίας φωτογραφιών, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση ανάμεσα στους συμμετέχοντες με διαδικασία που θα ανακοινωθεί εκ νέου.

Δικαιώματα

Τα δικαιώματα της φωτογραφίας ανήκουν στον δημιουργό, όμως παραχωρείται άδεια χρήσης στην οργανωτική επιτροπή της έκθεσης, για την προβολή της φωτογραφίας για εύλογο χρονικό διάστημα, στο πλαίσιο διαδικασιών του διαγωνισμού αλλά και στα μέσα προβολής που διαθέτει η έκθεση, καθώς και στον τόπο διεξαγωγής της, όπου θα εκτεθεί η φωτογραφία.

Όροι

Οι φωτογραφίες που θα ληφθούν από τους φωτογράφους θα πρέπει να τηρούν  τα χρηστά ήθη, έθιμα, τους νόμους και να μην περιέχουν υπόνοιες προσβολής ατόμων, ζώων, τόπων, πολιτισμών και θρησκειών.

Παραβίαση των όρων σημαίνει αυτόματη αφαίρεση συμμετοχής του διαγωνιζόμενου.

Η έκθεση Patras Wine Fair δεν φέρει ευθύνη για κακή χρήση του ποτηριού και του brand της από τρίτους, και έχει δικαίωμα να προσφύγει νομικά σε περίπτωση που διαπιστώσει κακόβουλη ή μη πρέπουσα χρήση αυτού.

Η οργανωτική επιτροπή έχει δικαίωμα αποβολής ή απαγόρευσης συμμετοχής σε περίπτωση που διαπιστώσει ότι κακή των διαδικασιών του διαγωνισμού.