Κανόνες και όροι λειτουργίας

Οροί συμμετοχής και κανόνες λειτουργίας

 1. Ο διοργανωτής αναλαμβάνει την διοργάνωση της έκθεσης και δοκιμής οίνων με διακριτικό τίτλο “Patras Wine Fair”.  Σε κάθε περίπτωση ορίζει τον χώρο, τις ώρες λειτουργίας της έκθεσης, τις ημέρες και ώρες παράδοσης του χώρου στους εκθέτες όπως και την αποχώρησή τους από αυτό, ενώ διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τους προς όφελος της καλή λειτουργίας της έκθεσης.
 2. Σε περίπτωση μη πραγματοποίησης της έκθεσης για λόγους που δεν οφείλονται σε ενέργεια ή παράλειψη του οργανωτή, όπως ακραία καιρικά φαινόμενα, σεισμός, πυρκαγιά, ταραχές, διεξαγωγή εκλογών, απεργιακές κινητοποιήσεις κλπ. ο  οργανωτής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής της ημερομηνίας πραγματοποίησης, χωρίς την υποχρέωση επιστροφής καταβληθέντων ποσών ή καταβολής αποζημιώσεων. 
 3. Η πλήρης λίστα των συμμετεχόντων με τις απαραίτητες δημόσιες πληροφορίες (διεύθυνση, website, e-mail) επικοινωνείται μέσω του διαδικτυακού χώρου www.patraswinefair.gr, ο οποίος δημιουργήθηκε για την αποκλειστική προβολή της έκθεσης και των εκθετών. Οι εκθέτες που δεν επιθυμούν να εμφανιστούν στον ηλεκτρονικό κατάλογο θα πρέπει να το δηλώσουν στον οργανωτή εγκαίρως και εγγράφως.
 4. Η έκθεση και οι εκθέτες προωθούνται μέσω της εμφάνισης τους στα σημαντικότερα κοινωνικά δίκτυα. Οι εκθέτες που δεν επιθυμούν να εμφανιστούν στις αναφορές στα κοινωνικά δίκτυα θα πρέπει να το δηλώσουν στον οργανωτή εγκαίρως και εγγράφως.
 5. Η αναγνώριση των εκθετών και του προσωπικού τους στην είσοδο της έκθεσης πραγματοποιείται με τα ειδικά βραχιολάκια διαρκούς εισόδου, τα οποία είναι προσωπικά και δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους. Οι οργανωτές θα εφοδιάσουν τους εκθέτες με επαρκή αριθμό βραχιολιών. Επιτρέπονται μόνο 2 άτομα ως προσωπικό εξυπηρέτησης στο τραπέζι του εκθέτη.
 6. Ο διοργανωτής έχει το δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδο στην έκθεση, σε κάθε επισκέπτη που αυτός θεωρεί ανεπιθύμητο.
 7. Ο διοργανωτής θα πραγματοποιήσει φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση της έκθεσης. Οι εκθέτες και το προσωπικό τους που δεν επιθυμούν να εμφανιστούν στις φωτογραφίες ή/και στο βίντεο που θα δημοσιευτούν θα πρέπει να το δηλώσουν στον οργανωτή εγκαίρως και εγγράφως. 
 8. Οι χώροι της έκθεσης και ο αποθηκευτικός χώρος φυλάσσονται όλο το 24ωρο. Οι οργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για απώλεια αντικειμένων των εκθετών και δεν αναλαμβάνουν αποζημιώσεις για καταστροφή ή κλοπή εκθεμάτων. 
 9. Δικαίωμα εισόδου στην έκθεση έχουν μόνο όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Μικρότεροι σε ηλικία επιτρέπονται με την συνοδεία των κηδεμόνων τους εφόσον έχουν εκδώσει εισιτήριο, ενώ απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ.
 10. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, στην αίθουσα διακίνησης εμπορευμάτων του ΕΛΑΙΟΚΟΜΙΚΟΥ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΠΑΤΡΩΝ – Πατραϊκή 1918, που βρίσκεται στην έκταση ιδιόκτητων εγκαταστάσεων του συνεταιρισμού, με είσοδο επί της οδού Ανθείας 38, ΤΚ 25200, κατά την ημερομηνία, Κυριακή 20/03/2022, 11.00 – 20.00. 
 11. Από τον οργανωτή παρέχονται: Εκθεσιακό τραπέζι 1.50cm x 0.60cm, σαμπανιερα 6 θέσεων, Πάγος, Drop Stop, Ανοιχτήρια, Πλήρες service και καθαριότητα καθόλη την διάρκεια της έκθεσης, υπηρεσίες μάρκετινγκ και προώθησης της έκθεσης και των εκθετών. 2 ποτήρια κρασιού για δοκιμές των εκθεμάτων από τους υπεύθυνους του εκθεσιακού τραπεζίου. (Φέτος δεν θα υπάρχουν πτυελοδοχεία επί των τραπεζιών, κάθε επισκέπτης θα έχει ατομικό χάρτινο ποτήρι μιας χρήσης ως ατομικό πτυελοδοχείο, που θα μπορεί να το αδειάζει σε συγκεκριμένα σημεία του χώρου)
 12. Η μεταφορά και διάθεση των φιαλών από τους εκθέτες είναι δική τους ευθύνη.
 13. Η ηλεκτρονική συμπλήρωση και ηλεκτρονική αποστολή της αίτησης συμμετοχής δεσμεύει τον αιτούντα να αποδεχτεί την πολιτική των οργανωτών όσον αφορά στο σύνολο των όρων και του κανονισμού λειτουργίας της.
 14. Στην έκθεση επιτρέπονται μόνο γυάλινες φιάλες από ετικέτες που κυκλοφορούν στο αγορά ή πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα.
 15. Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση ορίζεται από τον εκθέτη.
 16. Η οικονομική τακτοποίησή της γίνεται με καταβολή του 100% του συνολικού ποσού συγχρόνως με τη δήλωση συμμετοχής. Η δήλωση συμμετοχής θεωρείται έγκυρη μόνο εφόσον συνοδεύεται από την καταβολή του ποσού, σύμφωνα με τα παραπάνω.Σε περίπτωση ακύρωσης της έκθεσης για οποιονδήποτε λόγο, και εάν δεν βρεθεί εναλλακτική ημερομηνία διεξαγωγής, τότε το κόστος συμμετοχής του εκθέτη του επιστρέφεται ΑΜΕΣΑ και ΟΛΟΚΛΗΡΟ.

  Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής από τον εκθέτη η καταβολή της συμμετοχής παρακρατείται.

  Η ηλεκτρονική συμπλήρωση και ηλεκτρονική αποστολή της αίτησης συμμετοχής, χωρίς την ως άνω καταβολή δεν θεωρείται κράτηση και ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα της διαπραγμάτευσης της θέσης με άλλον ενδιαφερόμενο. Η τιμολόγηση θα γίνει κατά τον μήνα διεξαγωγής της έκθεσης.

  Επιπλέον κανόνες και όροι που ενδέχεται να προκύψουν έκτακτα, θα σας κοινοποιηθούν ηλεκτρονικά έγκαιρα, ώστε να ενημερωθείτε και να ενημερώσετε τον διοργανωτή, αν τα αποδέχεστε.

  Συμπληρώνοντας την αίτηση συμφωνείτε με τους κανόνες και όρους λειτουργίας, όπως και τα covid μέτρα.

 17. Επιπλέον κανόνες και όροι που ενδέχεται να προκύψουν έκτακτα, θα σας κοινοποιηθούν ηλεκτρονικά έγκαιρα, ώστε να ενημερωθείτε και να ενημερώσετε τον διοργανωτή, αν τα αποδέχεστε.
 18. Συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής ως εκθέτης, συμφωνείτε με τους κανόνες και όρους λειτουργίας, όπως και στο πρωτόκολλο covid.