Δράσεις γαστρονομίας στην Patras Wine Fair

Κατά την διάρκεια της έκθεσης Patras Wine Fair (20.03.2022, ώρες 12.00 – 20.00) θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δράσεις, με σεμινάρια και παρουσιάσεις για το κρασί και την γαστρονομία από chef και sommelier.
Οι θέσεις για κάθε session είναι μόνο 30
11.00 – 12.00 Μαγειρεύοντας στραπατσάδα με αυγά ορτυκιού και χωριάτικά λουκάνικα από την ορεινή Αιγιάλεια, σεφ Φώτης Στεργίου
Κλείστε θέση εδω για αυτή την παρουσίαση: https://forms.gle/HubYGQk15ahA2unT8
13.00 – 14.00 The New Wine Stars, The Wine ConnoisseursΗ Ανδριάνα Φοή (Diploma Cand.) WSET HESTIA Certified, θα παρουσιάσει ανερχόμενες ελληνικές ποικιλίες. Με ένα πλούτο ελληνικών ποικιλιών πάνω από 200 και με το ελληνικό κρασί διεθνώς να κερδίζει αναγνωρισιμότητα και θέση σε σπουδαίες wine-list ανά τον κόσμο, ας εξερευνήσουμε τι υπάρχει πέρα από το Αγιωργίτικο, το Ασύρτικο και όλες τις γνωστές μας ποικιλίες. Ας ταξιδέψουμε λοιπόν να γνωριστούμε με μια Κυδωνίτσα της Μονεμβασιάς, με το Σαββατιανό του Αττικού αμπελώνα, με την Λημνιώνα της Θεσσαλίας, την Μαυροδάφνη της Πελοποννήσου και τον Αυγουστιάτη του Ιονίου.
Κλείστε θέση εδω για αυτή την παρουσίαση: https://forms.gle/rHrdFfBpJdAPUt8r7
16.00 – 17.00 Παντρεύοντας το μοσχάρι με το Αγιωργίτικο, σεφ Δημήτρης Καρατζαφέρης, Wine Enthusiast Κώστας Ρήγας.
Κλείστε θέση εδω για αυτή την παρουσίαση: https://forms.gle/MjbPf5CzshSkYdkA7
17.30 – 18.30 Συνδυάζοντας κρέατα ωρίμανσης με γραβιέρα και την τοπική ποικιλία Μαύρο Καλαβρυτινό, Σεφ Χάρης Αξιώτης, Παραγωγός Γραβιέρας Νίκος Παπαδόπουλος, Αγρόκτημα Παπαδόπουλος.
Κλείστε θέση εδω για αυτή την παρουσίαση: https://forms.gle/CnYf5GVDUEEBHJiP9
Για την συμμετοχή σας είναι απαραίτητο το ενεργό πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού.
Διεύθυνση εκδήλωσης
Ανθείας 38, ΤΚ 26333,Πάτρα, Εγκαταστάσεις Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πατρών – Πατραϊκή 1918
Χορηγός παράλληλων δράσεων
Miele Patras
Πληροφορίες
www.patraswinefair.gr – Patras Greece – m. +30 6907637635 – Event Day: Sunday – 20.03.2022